Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının sigara içtiğini görmek

Rüyada başkasının sigara içtiğini görmek

Rüyada başkasının sigara içtiğini görmek sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, çok zengin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Yaşadığınız soğumayı ciddiye almanız daha iyi fikirler bulmanızın yolunu açabilir.

Rüyada sigara içenler görmek yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının sigara içtiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sağlığının bozulmayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada içilmiş sigara görmek sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasını sigara içerken görmek hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunu sigara içerken görmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir insanın sigara içtiğini görmek rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada babanı sigara içerken görmek son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına delalet etmektedir.

Rüyada sigara içen bir erkek görmek şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments