Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara içen insanlar görmek

Rüyada sigara içen insanlar görmek

Rüyada sigara içen insanlar görmek gidilecek yönün belirleneceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada sigara içen insanlar gördüyseniz:

  • Ya da sizi duymama konusunda ısrarcı olabilirler.

Rüyada bir insanın sigara içtiğini görmek yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sigara içen insanlar görmek onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun sigara içtiğini görmek yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına delalet eder.

Rüyada sigara içtiğini görmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sigara içen bayan görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, esenlik içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen birinin sigara içtiğini görmek başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sigara içen bir kadın görmek uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, hedeflerine yaklaşacağına, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada kendini sigara içerken görmek böylece çok büyük başarılar kazanacağına, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments