Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara içen bayan görmek

Rüyada sigara içen bayan görmek

Rüyada sigara içen bayan görmek bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, çok büyük destek vereceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, yönetici makamına oturacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine tabir olunur.

Rüyada sigara içen bayan gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler kendi havasında olabilirler.

Rüyada sigara içen bayan görmek kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bayan iç çamaşırı görmek zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine rivayet eder.

Rüyada sigara içip atmak yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına inanılır.

Rüyada sigara içerken babaya yakalanmak ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına inanılır.

Rüyada kardeşini sigara içerken görmek kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, Mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin sigara içerken görmek çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, helal rızık elde edeceğine, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ölü birini sigara içerken görmek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada tanıdığı birinin sigara içtiğini görmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments