Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini sigara içerken görmek

Rüyada kendini sigara içerken görmek

Rüyada kendini sigara içerken görmek ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, yeni projelere atılacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, değer göreceğine, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini sigara içerken gördüyseniz:

  • Ciddiyetten uzak tavırlar veya olaylar odaklanmanız gereken konulardan uzaklaşmanıza neden olabilir.

Rüyada eşini sigara içtiğini görmek sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına inanılır.

Rüyada bir çocuğun sigara içtiğini görmek kısmetlerinin de kapanacağına, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada sigara içerken birine yakalanmak bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, aksiliklerin son bulacağına, keyifli sohbetler edeceğine yorulur.

Rüyada sigara içen bir erkek görmek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sigara içmeyen birini sigara içerken görmek bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkalarının sigara içtiğini görmek sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilini sigara içerken görmek kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine işaret eder.

Rüyada kardeşinin sigara içtiğini görmek ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments