Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen birinin sigara içtiğini görmek

Rüyada ölen birinin sigara içtiğini görmek

Rüyada ölen birinin sigara içtiğini görmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölen birinin sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Algılarınız açık olsun.

Rüyada sevgilinin sigara içtiğini görmek zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini sigara içtiğini görmek dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, zor günlerden geçeceğine, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına alamet eder.

Rüyada sigara içen arkadaşını görmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, geçim kaygısı duymayacağına, sürekli tartışacağına rivayet eder.

Rüyada birini sigara içerken görmek zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü birini sigara içerken görmek kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sigara içtiğini saklamak şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocasının sigara içerken görmek kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kardeşini sigara içerken görmek darlık ve yokluk çekmeyeceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments