Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin sigara içerken görmek

Rüyada birinin sigara içerken görmek

Rüyada birinin sigara içerken görmek ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada birinin sigara içerken gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiyi eleştirmeye kalktığınızda kendinizi kontrol edemeyip kırıcı sözler sarfedebilirsiniz.

Rüyada başka birini sigara içerken görmek daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşini sigara içerken görmek rahat bir hayata başlayacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine inanılır.

Rüyada sigara içildiğini görmek yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, hem hayatının kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün sigara içtiğini görmek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca rivayet eder.

Rüyada tanıdığın birini sigara içerken görmek elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, üzeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin sigara içtiğini görmek avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada anneni sigara içerken görmek beddua ve ah alacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine yorulur.

Rüyada sigara içen insanlar görmek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, yolculuk yaparak bir hayra ermeye, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments