Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayan iç çamaşırı görmek

Rüyada bayan iç çamaşırı görmek

Rüyada bayan iç çamaşırı görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, hem de yeni mülkler satın alacağına, varını yoğunu kaybedeceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, hayır vereceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine yorulur.

Rüyada bayan iç çamaşırı gördüyseniz:

  • Biraz umursamaz olmaya gayret ederseniz dengenizi daha iyi koruyabilirsiniz.

Rüyada bayan iç çamaşırı görmek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine inanılır.

Rüyada bayan çamaşırı görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına rivayet eder.

Rüyada sigara içen bayan görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, hayalkırıklığı yaşayacağına işarettir.

Rüyada iç çamaşırı kirli görmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, emrinde insan çalıştıracağına, engellerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada iç çamaşırı satmak deniz aşırı işler yapılacağına, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine delalet eder.

Rüyada birinin iç çamaşırını görmek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına tabir olunur.

Rüyada kendini iç çamaşırsız görmek eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, kara kara düşüneceğine inanılır.

Rüyada iç çamaşırı ütülemek işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, neşesini kaybedeceğine, maddi zararının giderileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments