Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şiddetli yağmur yağması görmek

Rüyada şiddetli yağmur yağması görmek

Rüyada şiddetli yağmur yağması görmek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada şiddetli yağmur yağması gördüyseniz:

  • Uzlaşılması zor isteklerle gelen kişiler yorucu olabilir, elinizden geldiğince kayıtsız kalmaya çalışmalısınız.

Rüyada şiddetli yağmur yağması görmek uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına rivayet eder.

Rüyada denize yağmur yağması görmek beyaz ise güzel bir haber alınacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yağmur yağması ama ıslanmamak yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına rivayet eder.

Rüyada yağmur yağması görmek dertlerin ve zorlukların da biteceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağmur yağmasını görmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmur yağması ve ıslanmak kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına delalet eder.

Rüyada yağmur yağması ıslanmak bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmurun yağması görmek ihanete uğrayacağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments