Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok şiddetli kar yağdığını görmek

Rüyada çok şiddetli kar yağdığını görmek

Rüyada çok şiddetli kar yağdığını görmek tövbelerinin kabul olacağına, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada çok şiddetli kar yağdığını gördüyseniz:

  • Başlangıçta olanlar hoşunuza gitmese de, sonunda olanlar veya sonuçlar hoşunuza gidebilir.

Rüyada çok şiddetli kar yağdığını görmek adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına işarettir.

Rüyada şiddetli yağmur yağdığını görmek kalıcı başarıyı yakalayacağına, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada çok şiddetli kar görmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, büyük rahatlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada şiddetli kar görmek maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine rivayet eder.

Rüyada şiddetli dalga görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada şiddetli kavga görmek kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine işarettir.

Rüyada şiddetli yağmur görmek verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, hataların düzeltileceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine delalet etmektedir.

Rüyada şiddetli rüzgar görmek kurulu bir düzenin sağlanacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, fakirliğinin biteceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments