Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şiddetli yağmur altında ıslanmak

Rüyada şiddetli yağmur altında ıslanmak

Rüyada şiddetli yağmur altında ıslanmak sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, karşısına kötü kişilerin çıkacağına, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada şiddetli yağmur altında ıslanmak gördüyseniz:

  • Zaman harcanması, daha dikkatli kelimeler kullanılması veya bonkör olunması belli konularda daha fazla yol alınmasını sağlayabilir.

Rüyada şiddetli yağmur altında ıslanmak dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada şiddetli yağmurda ıslanmak işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Rüyada şiddetli yağmurdan kaçmak sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına alamet eder.

Rüyada şiddetli yağmur ve sel görmek sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok şiddetli yağmur görmek işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada şiddetli yağmur yağdığını görmek gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, ekonomik durumunun düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada şiddetli yağmur görmek psikolojik olarak düzeleceğine, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada şiddetli yağmura yakalanmak mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, herkesten ileriye gideceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments