Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şiddetli yağmura yakalanmak

Rüyada şiddetli yağmura yakalanmak

Rüyada şiddetli yağmura yakalanmak yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, kötü kişilerle karşılaşacağına, ün ve itibar sahibi olacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına alamet etmektedir.

Rüyada şiddetli yağmura yakalanmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirebilir veya sevildiğinizi anlayacağınız olaylar yaşayabilirsiniz ya da aşk hayatınızda olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada şiddetli yağmura yakalanmak özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada şiddetli yağmur yağması görmek üstün başarılar alacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada şiddetli yağmurda ıslanmak ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, duygularının ön plana çıkacağına işarettir.

Rüyada şiddetli yağmur altında ıslanmak eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine alamet eder.

Rüyada şiddetli yağmur yağdığını görmek kendisine olan güveninin artacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına işarettir.

Rüyada şiddetli yağmur görmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına yorulur.

Rüyada şiddetli yağmur ve sel görmek kendisine gelemeyeceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine işarettir.

Rüyada şiddetli yağmurdan kaçmak kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments