Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok şiddetli yağmur görmek

Rüyada çok şiddetli yağmur görmek

Rüyada çok şiddetli yağmur görmek melanetli olayların arka arkaya geleceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, tersliklerin yoluna gireceğine, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına rivayet eder.

Rüyada çok şiddetli yağmur gördüyseniz:

  • Yapılacak çok sayıda iş olabilir, bir iş planına ihtiyacınız olacak.

Rüyada şiddetli yağmur yağması görmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine işarettir.

Rüyada şiddetli yağmura yakalanmak çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine inanılır.

Rüyada şiddetli yağmurdan kaçmak hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına alamet eder.

Rüyada şiddetli yağmur ve sel görmek arif kimselerden sayılacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şiddetli yağmur yağdığını görmek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına inanılır.

Rüyada şiddetli yağmurda ıslanmak maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, düşmanını alt edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok şiddetli yağmur görmek evinde tenceresinin hep kaynayacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Rüyada şiddetli yağmur altında ıslanmak işlerinin çoğalacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments