Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıcak leblebi görmek

Rüyada sıcak leblebi görmek

Rüyada sıcak leblebi görmek atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, çaresiz hallere düşeceğine rivayet eder.

Rüyada sıcak leblebi gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sözlerine kulak vermelisiniz.

Rüyada sıcak leblebi görmek düzeninin yeniden sağlanacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına işaret eder.

Rüyada leblebi görmek tövbe etmeye, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Rüyada kuru üzüm leblebi yemek zenginlik sahibi olunacağına, bir yandan cenaze olacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada tuzlu leblebi görmek uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada kuru üzüm leblebi görmek her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına yorulur.

Rüyada şeker leblebi görmek yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada ölmüş birinden leblebi almak haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, ferahlayacağına, esenleyeceğine delalet eder.

Rüyada nohut leblebi görmek gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, kişinin evlatlarının artacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments