Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru üzüm leblebi görmek

Rüyada kuru üzüm leblebi görmek

Rüyada kuru üzüm leblebi görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kuru üzüm leblebi gördüyseniz:

  • Finansal durumunuzu veya iş hayatınızı ilgilendiren ilişkiler ön plana çıkmaya başlıyor.

Rüyada kuru üzüm leblebi yemek bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuru üzüm leblebi görmek uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına işaret eder.

Rüyada leblebi ve kuru üzüm görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına işaret eder.

Rüyada leblebi üzüm görmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada leblebi şekeri görmek sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, bir sebeple zorluklara düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada leblebi vermek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına işarettir.

Rüyada nohut leblebi görmek hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, bolluğun ve bereketin düşeceğine, seçkin bir eleman haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birinden leblebi almak karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine, büyük adımlar atacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments