Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nohut leblebi görmek

Rüyada nohut leblebi görmek

Rüyada nohut leblebi görmek Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına işarettir.

Rüyada nohut leblebi gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğinizden daha fazlasına talip olabilirsiniz.

Rüyada nohut leblebi görmek işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına yorulur.

Rüyada şeker leblebi görmek çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, dünya malına kavuşulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada tuzlu leblebi görmek afiyette ve keyifte olacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada leblebi şekeri görmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine delalet etmektedir.

Rüyada leblebi ve kuru üzüm görmek kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada birinden leblebi almak attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine yorulmaktadır.

Rüyada şekerli leblebi görmek başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada leblebi tozu görmek işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, çok önemli noktalara geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments