Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada leblebi görmek

Rüyada leblebi görmek

Rüyada leblebi görmek ev içinde mutluluğun artacağına, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, canının derdine düşeceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına alamet eder.

Rüyada leblebi gördüyseniz:

  • Bir kutlama önemli bir ilişkinizin romantik boyutunu fark etmenizi sağlayabilir ya da ilişkiyi geliştirebilir.

Rüyada kuru üzüm leblebi görmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada leblebi satmak kendisi ile gururlanacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı leblebi yemek aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına delalettir.

Rüyada leblebi ve kuru üzüm görmek yapılan işlerin fazla kar getireceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine delalet eder.

Rüyada beyaz leblebi görmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada leblebi satın almak sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada fındık leblebi görmek musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, özel hayatında mutlu olacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kavrulmuş leblebi görmek kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments