Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuzlu leblebi görmek

Rüyada tuzlu leblebi görmek

Rüyada tuzlu leblebi görmek en tepkedeki kimse olacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, güzelliklere rast gelineceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tuzlu leblebi gördüyseniz:

  • Aldığınızdan çok vermek zorunda kaldığınız ya da halen sıkıntı yaratan bazı düzenleme, iş birliği, ilişki veya anlaşmalarla ilgili yeni durumlar veya olanaklar yüzünü gösterebilir.

Rüyada tuzlu leblebi yemek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, sorunların teker teker çözüleceğine delalet eder.

Rüyada tuzlu leblebi görmek kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada kuru üzüm leblebi görmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına alamet eder.

Rüyada sarı leblebi yemek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada kuru üzüm leblebi yemek büyük ve önemli bir kimse olacağına, çok sevinip işinin başına geçeceğine, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada leblebi yemek kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada leblebi vermek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine yorulur.

Rüyada sarı leblebi yediğini görmek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments