Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeker leblebi görmek

Rüyada şeker leblebi görmek

Rüyada şeker leblebi görmek sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, sıkılacağına ve üzüleceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına alamet eder.

Rüyada şeker leblebi gördüyseniz:

  • Akla yatkın olmanın ya da sağduyu içermenin çok uzağında olan öneriler, teklifler veya davetler söz konusu olabilir.

Rüyada şekerli leblebi görmek çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada şeker leblebi görmek zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine alamet eder.

Rüyada leblebi şekeri görmek ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada leblebi ve kuru üzüm görmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine delalettir.

Rüyada leblebi yemek borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada leblebi satmak mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, öz güveninin yerine geleceğine, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına alamet eder.

Rüyada beyaz leblebi görmek güzel gelişmeler yaşayacağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sıcak leblebi görmek gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments