Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinden leblebi almak

Rüyada ölmüş birinden leblebi almak

Rüyada ölmüş birinden leblebi almak atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birinden leblebi almak gördüyseniz:

  • Bir an bir şey yapmaya karar verip birden yerinizden kalkamayacak durum alıyorsunuz.

Rüyada leblebi satın almak çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, geriye doğru gideceğine, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine delalet eder.

Rüyada fındık leblebi görmek iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada leblebi şekeri görmek ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine işaret eder.

Rüyada nohut leblebi görmek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına inanılır.

Rüyada leblebi görmek zararının büyük olacağına, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz leblebi görmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, anne ve baba duası alınacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına işarettir.

Rüyada beyaz leblebi yemek fakir fukaraya yardım edileceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada tuzlu leblebi görmek fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, iyi gelir getiren işler yapılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments