Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru üzüm leblebi yemek

Rüyada kuru üzüm leblebi yemek

Rüyada kuru üzüm leblebi yemek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, daha zengin hale geleceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, renk ve eğlence geleceğine, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine delalettir.

Rüyada kuru üzüm leblebi yemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda jest ya da yardımlar almak isteyebilirsiniz.

Rüyada kuru üzüm leblebi yemek hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuru üzüm leblebi görmek ömür boyu süreceğine, sağlıklı bir kişi olmaya, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine delalettir.

Rüyada leblebi ve kuru üzüm görmek hırpalanacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada leblebi üzüm görmek zor günlerin sona ereceğine, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada tuzlu leblebi yemek ters giden olayların düzeltileceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada leblebi yemek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı leblebi yemek yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına işaret eder.

Rüyada beyaz leblebi yemek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments