Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytana tükürdüğünü görmek

Rüyada şeytana tükürdüğünü görmek

Rüyada şeytana tükürdüğünü görmek güzel bir yola çıkılacağına, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği işaret etmektedir.

Rüyada şeytana tükürdüğünü gördüyseniz:

  • Hoşunuza gitmese bile istikrarlı bir devre geçirmek istiyorsanız gelişmelere dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada şeytana tükürmek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına tabir olunur.

Rüyada şeytana tükürdüğünü görmek edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, kendi bildiğini okuyacağına, eline geçen paraları tutamayacağına işaret eder.

Rüyada şeytanın yüzüne tükürmek hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, mutluluk dolu haberler alınacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine işarettir.

Rüyada çiğneyip tükürmek ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada balgam tükürdüğünü görmek geçimi zorluklarla kazanacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Rüyada anneye tükürmek insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada kan tükürdüğünü görmek azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına yorulur.

Rüyada ağızdan kan tükürmek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments