Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytana tokat atmak

Rüyada şeytana tokat atmak

Rüyada şeytana tokat atmak kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, huzurlu bir hayata adım atacağına, engellerden kurtulacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına yorulur.

Rüyada şeytana tokat atmak gördüyseniz:

  • Şansınızın olumlu desteği ile bütçenizi düzene koyabiliyorsunuz.

Rüyada şeytana tokat atmak maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğe tokat atmak güzel huylarını terk edeceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada ölen birine tokat atmak aralarındaki ağız tadının bozulacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocasına tokat atmak bereket ve rahat içinde yaşayacağına, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, beğenilen işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada birini tokat atmak planların aksayacağına, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada kendi çocuğuna tokat atmak çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, yokluk içine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşe tokat atmak zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına delalettir.

Rüyada bir çocuğa tokat atmak bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments