Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen birine tokat atmak

Rüyada ölen birine tokat atmak

Rüyada ölen birine tokat atmak neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölen birine tokat atmak gördüyseniz:

  • Hangi konularda ekstra beklentiler içerisindeyseniz kavuşmak üzeresiniz.

Rüyada sevgiline tokat atmak parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, çok para kazanılacağına, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına delalettir.

Rüyada kaynanaya tokat atmak sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Rüyada birisine tokat atmak yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisine tokat atmak rakiplerin her konuda fark atacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, bekarsa evleneceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği birine tokat atmak parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada bir çocuğa tokat atmak kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine delalet eder.

Rüyada ölen birine tokat atmak hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, dualarının gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada tokat atmak hayatının daha kolay olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments