Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytan tokatlamak

Rüyada şeytan tokatlamak

Rüyada şeytan tokatlamak sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, iyi halini yitireceğine rivayet eder.

Rüyada şeytan tokatlamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler durumunuzu, stratejilerinizi veya bazı seçimlerinizi tekrar gözden geçirmenizi rica edebilirler.

Rüyada şeytan tokatlamak hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine rivayet eder.

Rüyada kadın tokatlamak kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına işaret eder.

Rüyada sevgilini tokatlamak hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına delalettir.

Rüyada kocayı tokatlamak kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, mutluluğunun artacağına, erken evlilik yapacağına delalettir.

Rüyada anneyi tokatlamak konforunun artacağına, sorunlarından arınacağına, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi tokatlamak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine işaret eder.

Rüyada kendini tokatlamak herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine inanılır.

Rüyada kardeşini tokatlamak bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments