Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşini tokatlamak

Rüyada kardeşini tokatlamak

Rüyada kardeşini tokatlamak hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, üzüleceğine ve yıkılacağına, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, hak yoluna döneceğine, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kardeşini tokatlamak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız orijinal değişiklikler evden çalışmanıza olanak tanıyacak planlara sebebiyet verebilir.

Rüyada kardeşini tokatlamak heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada erkek çocuğunu tokatlamak ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını tokatlamak uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, rahat bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasını tokatlamak ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına işarettir.

Rüyada oğlunu tokatlamak maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma işaret etmektedir.

Rüyada sevmediğin birini tokatlamak ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine rivayet eder.

Rüyada erkek tokatlamak feraha ereceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, kendisini ailesine vereceğine tabir olunur.

Rüyada karısını tokatlamak üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, yoksul için zenginliğe, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments