Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini tokatlamak

Rüyada kendini tokatlamak

Rüyada kendini tokatlamak çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, işinde verimsiz olacağına işaret eder.

Rüyada kendini tokatlamak gördüyseniz:

  • Bonkör olarak veya maddi olanaklarınızı kullanarak etkilemek istediğiniz kişiler olabilir.

Rüyada ölmüş birini tokatlamak ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunu tokatlamak kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi tokatlamak istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına yorulur.

Rüyada sevgilini tokatlamak maddi gücünün eksileceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada birini tokatlamak aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, kazancının ilk önce azalacağına, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada şeytan tokatlamak kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, iş hayatındaki başarılarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşini tokatlamak başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, istediği gibi bir hayata kavuşacağına, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına delalet eder.

Rüyada kızını tokatlamak kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, dış ticarete atılacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments