Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneyi tokatlamak

Rüyada anneyi tokatlamak

Rüyada anneyi tokatlamak üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına yorulur.

Rüyada anneyi tokatlamak gördüyseniz:

  • Asıl niyetinizi saklama çabasında olmanız veya bazı konulara en başından hayır dememeniz, her iki tarafında memnun kalabileceği sonuçlar elde edilmesi veya uzlaşmacı ilerlenebilmesi açısından önem taşıyor olabilir.

Rüyada anne tokatlamak uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına inanılır.

Rüyada annesini tokatlamak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına tabir olunur.

Rüyada anneyi tokatlamak özel hayatında mutlu olacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sayılacağına ve sevileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şeytan tokatlamak tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, toplum içinde daha oturaklı davranacağına, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına işarettir.

Rüyada sevmediğin birini tokatlamak verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine yorulur.

Rüyada ölmüş birini tokatlamak eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, çalışmalarının artacağına rivayet eder.

Rüyada kardeşini tokatlamak iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, özel hayatının da yolunda gideceğine, merdiven atlayacağına işaret eder.

Rüyada eşini tokatlamak kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments