Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağını yalamak

Rüyada parmağını yalamak

Rüyada parmağını yalamak kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, kazançtan yana kara geçeceğine, yüzünün de yerlere düşeceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmağını yalamak gördüyseniz:

  • Gereken bağlantıları kurmalı ya da resmileştirmeli, alım satımları gerçekleştirmeli, anlaşmaları imzalamalı ya da doğru kişiyi bulduysanız kaçırmamalısınız.

Rüyada ayak parmağı yalamak keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, gelirinin eksileceğine, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine alamet eder.

Rüyada parmaklarını yalamak artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada parmak yalamak sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmağını yalamak eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine yorulur.

Rüyada başkasının parmağını yalamak kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına rivayet eder.

Rüyada birinin ayağını yalamak kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek şeyi yalamak gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, mal edineceğine, iş sahibi olacağına yorulur.

Rüyada el yalamak şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments