Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslanın yaladığını görmek

Rüyada aslanın yaladığını görmek

Rüyada aslanın yaladığını görmek çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, bereketin eksileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, aile hayatının kötüye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aslanın yaladığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda alışılmadık durumlar oluşabilir.

Rüyada aslanın yaladığını görmek maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, çalışıyorsa terfi alacağına alamet etmektedir.

Rüyada boyun yalamak yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, her işinde hayırla karşılaşacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpeğin yaladığını görmek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, hanenizde bolluk olacağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına yorulur.

Rüyada birinin ayağını yalamak evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, iyi insanlarla arkadaş olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanak yalamak kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada erkek uzvu yalamak evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada domuzun yaladığını görmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada başkasının parmağını yalamak bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, başarılarının devamının geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments