Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada domuzun yaladığını görmek

Rüyada domuzun yaladığını görmek

Rüyada domuzun yaladığını görmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, büyük bir şöhrete sahip olunacağına, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, varlıklı kimse olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine alamet eder.

Rüyada domuzun yaladığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler asıl yapmak istediğiniz şeyleri yapmanızı engelliyor olabilirler.

Rüyada domuzun yaladığını görmek umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine delalettir.

Rüyada eşini yalamak planlı ve programlı davranacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada atın yaladığını görmek musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına işarettir.

Rüyada kadın uzvu yalamak atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada erkek cinsiyet organı yalamak zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, işinde dar boğaza gireceğine, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin ayağını yalamak nefsini terbiye etmeyi bileceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına rivayet eder.

Rüyada birinin dilini yalamak hem itibar edineceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada koyunun elini yaladığını görmek kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments