Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediğin birini tokatlamak

Rüyada sevmediğin birini tokatlamak

Rüyada sevmediğin birini tokatlamak kısmetlerin artacağına, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına yorulur.

Rüyada sevmediğin birini tokatlamak gördüyseniz:

  • Bazı tatminsizlikler yaşayabilirsiniz.

Rüyada sevmediğin birini tokatlamak hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada düşmanını tokatlamak rahat bir hayat sürüleceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, zor durumların sona ereceğine delalettir.

Rüyada hanımını tokatlamak zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, çevreye karşı itibarın artacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına delalettir.

Rüyada kocayı tokatlamak kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, esenliği bulacağına, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına alamet eder.

Rüyada anneyi tokatlamak sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, kısmetin ve talihin açılacağına işarettir.

Rüyada adam tokatlamak sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, bir hastalığa maruz kalacağına delalettir.

Rüyada arkadaşını tokatlamak sıkıntılarının daha da artacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine inanılır.

Rüyada oğlunu tokatlamak deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments