Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adam tokatlamak

Rüyada adam tokatlamak

Rüyada adam tokatlamak hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada adam tokatlamak gördüyseniz:

  • Rekabet söz konu olursa hazırlıklı olmaya bakın.

Rüyada adam tokatlamak maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini tokatlamak geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada sevgilini tokatlamak kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, kendi işinin sahibi olacağına, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocayı tokatlamak gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine delalet eder.

Rüyada kadın tokatlamak neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada düşmanını tokatlamak işlerin bu yüzden epey aksayacağına, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine tabir olunur.

Rüyada bebek tokatlamak kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi tokatlamak yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments