Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunu tokatlamak

Rüyada oğlunu tokatlamak

Rüyada oğlunu tokatlamak kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, düzeninin sarsılacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına tabir olunur.

Rüyada oğlunu tokatlamak gördüyseniz:

  • Kendinizi yormamaya çalışın.

Rüyada oğlunu tokatlamak yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, hak yolundan ayrılacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine yorulur.

Rüyada kadın tokatlamak bereketli günler geçirileceğine, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına işarettir.

Rüyada hanımını tokatlamak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada anne tokatlamak öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, yaşam tecrübesi edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi tokatlamak sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, yetkili bir göreve atanacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına işarettir.

Rüyada bir kişiyi tokatlamak yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına işaret eder.

Rüyada başkasını tokatlamak her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, zenginliğe kavuşulacağına, haklılığının anlaşılacağına inanılır.

Rüyada erkek çocuğunu tokatlamak özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments