Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediğin birini dövdüğünü görmek

Rüyada sevmediğin birini dövdüğünü görmek

Rüyada sevmediğin birini dövdüğünü görmek başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, çıkar için insanlara zulmetmeye, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada sevmediğin birini dövdüğünü gördüyseniz:

  • Arkadaşınızın size yaptığı teklifi kabul ederseniz biraz yorulacaksınız.

Rüyada sevmediğim birini dövmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevmediğin kişiyi dövmek borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına işarettir.

Rüyada hiç sevmediğin birini dövmek düzenin bozulacağına, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada sevmediğin birini dövdüğünü görmek uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada sevmediği birini dövmek kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada sevmediğim birini görmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine delalettir.

Rüyada yüzük seçtiğini görmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada hiç sevmediğin birini görmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, olmayı hedeflediği makama da oturacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments