Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediğin kişiyi dövmek

Rüyada sevmediğin kişiyi dövmek

Rüyada sevmediğin kişiyi dövmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevmediğin kişiyi dövmek gördüyseniz:

  • Ekip çalışması, iş birliği veya ortaklık gerektiren işler hızlanmaya başlıyor.

Rüyada sevmediğin kişiyi dövmek zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, kırgınlıkların biteceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine tabir olunur.

Rüyada hiç sevmediğin birini dövmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevmediğim birini dövmek bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine inanılır.

Rüyada sevmediği birini dövmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevmediğin birini dövdüğünü görmek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin seni sevmediğini görmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevmediğin kişi görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, hayırlı işler yapacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevmediğim kişileri görmek kafasının da rahat edeceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments