Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediğim birini görmek

Rüyada sevmediğim birini görmek

Rüyada sevmediğim birini görmek az da olsa feraha çıkılacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, günahtan temizlenmeye, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, kötü halin son bulacağına, iş hayatının düzeleceğine delalet eder.

Rüyada sevmediğim birini gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz kişilerle sırlarınızı paylaşabilirsiniz.

Rüyada sevmediğin arkadaşları görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevmediğin biriyle sarılmak bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada seven birini görmek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevmediğin arkadaş görmek kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, sayılacağına tabir olunur.

Rüyada sevmediğin komşunu görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine tabir olunur.

Rüyada size seven birini görmek kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada elbise seçtiğini görmek gözyaşlarının dineceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hiç sevmediğin birini görmek geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments