Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hiç sevmediğin birini dövmek

Rüyada hiç sevmediğin birini dövmek

Rüyada hiç sevmediğin birini dövmek buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, kazancını artıracağına, çok mutlu olunacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına işaret eder.

Rüyada hiç sevmediğin birini dövmek gördüyseniz:

  • Olan bitene çok takılmadan hemen harekete geçebilirsiniz.

Rüyada hiç sevmediğin birini dövmek kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine yorulur.

Rüyada hiç sevmediğin birini görmek işinin yoluna gireceğine, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hiç sevmediğin arkadaşını görmek ekmeğinin azalacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hiç sevmediği birini görmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevmediğin birini dövdüğünü görmek kırgınlıkların sona ereceğine, yandaşı olan birinin vefat etmesine, kişinin sıkıntıların artacağına delalettir.

Rüyada sevmediğin kişiyi dövmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, zenginlik sahibi olunacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevmediğim birini dövmek kendi işine sahip olacağına, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada sevmediği birini dövmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments