Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediğim birini dövmek

Rüyada sevmediğim birini dövmek

Rüyada sevmediğim birini dövmek aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, sağlık sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, refah düzeyinin düşeceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine alamet eder.

Rüyada sevmediğim birini dövmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda net kararlar vermeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada sevmediği birini dövmek insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, malının ve gelirinin çoğalacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevmediğin kişiyi dövmek gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, ister istemez çok üzüleceğine, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevmediğim birini dövmek ölümcül hastalıklara işaret, kişinin gülen yüzünün solacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine inanılır.

Rüyada hiç sevmediğin birini dövmek iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevmediğin birini dövdüğünü görmek karanlıkların aydınlanacağına, rütbe alacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına alamet eder.

Rüyada sevmediğin biriyle evli olduğunu görmek kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada hiç sevmediği birini görmek dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına inanılır.

Rüyada sevmediğin birini ağlarken görmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments