Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediği birini dövmek

Rüyada sevmediği birini dövmek

Rüyada sevmediği birini dövmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, her açıdan farklılıklar olacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevmediği birini dövmek gördüyseniz:

  • Ciddi sonuçlara neden olabilecek veya bazı ilişkileri sonlandırabilecek kararlar almadan sakinliğinizi korumanızda fayda var.

Rüyada sevmediğim birini dövmek işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine inanılır.

Rüyada sevmediği birini dövmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevmediğin kişiyi dövmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada sevmediğin birini dövdüğünü görmek sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, kızgınlıkların geçeceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına inanılır.

Rüyada hiç sevmediğin birini dövmek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, çok başarılı işlere adım atacağına, itibarının ve makamının artacağına işarettir.

Rüyada sevmediği bir insanı görmek kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevmediği biriyle tartışmak bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, iş hayatında iniş yaşanacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına inanılır.

Rüyada sevmediğin birinden mesaj almak kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments