Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzük seçtiğini görmek

Rüyada yüzük seçtiğini görmek

Rüyada yüzük seçtiğini görmek yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada yüzük seçtiğini gördüyseniz:

  • Aksi taktirde müsamahakar tutumlarınızın zararlarını görebilirsiniz.

Rüyada yüzük seçtiğini görmek maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevmediğin kadın görmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına alamet eder.

Rüyada sevmediğin arkadaş görmek yarınlara bakacağına, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevmediğin insanı görmek akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, huzura erileceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevmediğin biriyle evlendirilmek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada beni seveni görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevmediğin birine küfür etmek işlerin eski haline döneceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada sevmediğin biri görmek bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, işlerdeki verimin artacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments