Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hiç sevmediğin birini görmek

Rüyada hiç sevmediğin birini görmek

Rüyada hiç sevmediğin birini görmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada hiç sevmediğin birini gördüyseniz:

  • İstemediğiniz çekişmeler olabilir.

Rüyada hiç sevmediğin arkadaşını görmek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada hiç sevmediğin birini dövmek başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına yorulur.

Rüyada hiç sevmediği birini görmek yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, iyi geçineceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada hiç sevmediğin birini görmek parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada hiç tanımadığın insanlar görmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkeğe aşık olmak ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, yokluğun biteceğine yorulur.

Rüyada hiç konuşmadığın biriyle konuşmak öz güveninin yerine geleceğine, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hiç gitmediğin bir yere gitmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments