Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruçlu sigara içmek

Rüyada oruçlu sigara içmek

Rüyada oruçlu sigara içmek hayırlı günlerin geleceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada oruçlu sigara içmek gördüyseniz:

  • Birlikte olmaktan keyif aldığınız kişilerle bağlantı kurmanız size iyi gelebilir.

Rüyada oruçlu sigara içmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, büyük düşüneceğine yorulmaktadır.

Rüyada oruçlu iken sigara içmek hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına yorulur.

Rüyada oruçken sigara içmek sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine tabir olunur.

Rüyada oruçlu iken sigara içtiğini görmek bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oruç iken çay içmek bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, çok büyük zorluklar çekeceğine tabir olunur.

Rüyada oruçluyken su içmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına işaret eder.

Rüyada oruçken su içmek geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına rivayet eder.

Rüyada oruçlu su içmek büyük başarıla kazanacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments