Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının yanında sigara içmek

Rüyada babasının yanında sigara içmek

Rüyada babasının yanında sigara içmek her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, çözüm yolları bulamayacağına, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada babasının yanında sigara içmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik tesadüfler güzel sonuçlar getirebilir.

Rüyada babasının yanında sigara içmek gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, sevinçli haberler alınacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada babanın yanında sigara içmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada annenin yanında sigara içmek büyük kazanç elde edileceğine, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına tabir olunur.

Rüyada babayla sigara içmek ona yardımcı olacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, iyi ruh halinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada babayla karşılıklı sigara içmek neşesinin yerine geleceğine, onun her zaman başında olacağına, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada babanın karşısında sigara içmek borçlarının azalacağına, büyük sorunların yaşanacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına delalettir.

Rüyada babasını yanında görmek girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına delalet eder.

Rüyada oruçlu sigara içmek borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kurulu düzenin bozulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments