Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynada bakmak

Rüyada aynada bakmak

Rüyada aynada bakmak yaşamının daha güzel hale geleceğine, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada aynada bakmak gördüyseniz:

  • Sabır sizin için avantaj olacak.

Rüyada banyoda aynaya bakmak hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına işaret etmektedir.

Rüyada namaz kılarken aynaya bakmak evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, az da olsa feraha çıkılacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada kendine aynada bakmak hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada aynadan kendine bakmak yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, bereketin geleceğine, aksine işe neredeyse köstek olacağına işarettir.

Rüyada gelinlik giyip aynaya bakmak iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada aynada bakmak kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada aynada gözlerine bakmak hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada boy aynasına bakmak yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, maddi sorunlarının artacağına, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments