Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi kucağına almak

Rüyada sevgiliyi kucağına almak

Rüyada sevgiliyi kucağına almak hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi kucağına almak gördüyseniz:

  • Sizinle farklı fikirlere sahip kişilerle karşılaşabilir veya tartışabilirsiniz.

Rüyada sevgiliyi kucağına almak keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, arkasından iyi konuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin kucağında olmak karın artacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine yorulur.

Rüyada sevgilisini kucağına almak aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına işarettir.

Rüyada sevgilini kucağına almak parlak bir kariyere sahip olunacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine delalet eder.

Rüyada sevgilinin kucağında olmak vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına yorulur.

Rüyada sevgilinin kucağında bebek görmek yeni siparişler alacağına, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin kucağında bebek görmek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin kucağında bebek görmek sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments