Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilini kucağına almak

Rüyada sevgilini kucağına almak

Rüyada sevgilini kucağına almak sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilini kucağına almak gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olanı veya değişimi kabullenmeniz gerekebilir.

Rüyada sevgilinin kucağında bebek görmek yokluk çekmeyeceğine, ekmeğin kesileceğine, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin kucağında olmak iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin kucağına oturmak rahatının yerinde olacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisini kucağına almak herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin kucağında olmak başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinin kucağına oturmak hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine işaret eder.

Rüyada sevgilinin kucağında uyumak insanlarla tartışacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, parasal anlamda rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin kucağında bebek görmek çok istediği bir şeye sahip olacağına, işlerdeki verimin artacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments