Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuranı koruduğunu görmek

Rüyada kuranı koruduğunu görmek

Rüyada kuranı koruduğunu görmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada kuranı koruduğunu gördüyseniz:

  • Herşeye bir anda sahip olamazsınız.

Rüyada kuranı kerimi korumak kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, eşiyle bahtiyar olacağına inanılır.

Rüyada kuranı korumak yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada kuranı koruduğunu görmek ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine delalet eder.

Rüyada köpeğin koruduğunu görmek sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada hayvan korumak bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına alamet eder.

Rüyada ölüyü korumak yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine işarettir.

Rüyada kuzenini korumak sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada padişahı korumak işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments