Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan korumak

Rüyada insan korumak

Rüyada insan korumak endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada insan korumak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, bazı üzücü sözler sizi çekememelerinden kaynaklanabilir.

Rüyada insanları korumak dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına yorulur.

Rüyada insan korumak hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine işaret eder.

Rüyada bir insanı korumak korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına delalettir.

Rüyada evini korumak hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğu korumak kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, mahsullerin fazlalaşacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada devlet başkanını korumak onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin seni koruduğunu görmek bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi korumak kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments