Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini kör görmek

Rüyada kendini kör görmek

Rüyada kendini kör görmek başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına tabir olunur.

Rüyada kendini kör gördüyseniz:

  • Planlarınızı kesintisiz uygulamak istiyorsanız ön hazırlıklar yapmalı, yeni tecrübeler edinmekten kaçınmamalısınız.

Rüyada bir gözü kör görmek zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün kör olduğunu görmek can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kör olmak ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına alamet eder.

Rüyada gözü kör bebek görmek mevlit okutacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kardeşinin kör olduğunu görmek tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine rivayet eder.

Rüyada ölen birini kör görmek doğru yolu bulacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına yorulur.

Rüyada birinin gözlerinin kör olduğunu görmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine delalet eder.

Rüyada kör inek görmek sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments