Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisini kör görmek

Rüyada sevgilisini kör görmek

Rüyada sevgilisini kör görmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilisini kör gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren konular ön plana çıkıyor.

Rüyada kör sevgili görmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi kör görmek yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına delalet eder.

Rüyada sevgilisini kör görmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kör güvercin görmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına delalettir.

Rüyada birini kör olarak görmek istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına alamet eder.

Rüyada gözü kör olmak zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada tek gözü kör olmak doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine işarettir.

Rüyada kör ve yaşlı kadın görmek masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments